Tinejdzerski problemi

Tinejdzerski problemi 









Svako od nas je prošao kroz period tinejdzerskih godina i svi smo se susreli sa nedaćama u tom periodu.Tada mislimo da nas niko ne razume, da su svi protiv nas i svi nas "smaraju". Sada ću vam predstaviti neke od tinejdzerskih problema.  

1.Škola i učenje 










Znate onaj period kada morate da sedite kod kuće i učite, a vama se to nikako ne radi.Pre biste izašli u šetnju sa prijateljima, ili biste otišli u neki kafić..E pa izgleda da svi znamo.Ali nažalost to je sastavni deo mladosti. 

2.Akne 










U pubertetu počinju da se luče određeni hormoni i koža postaje masnija i sklonija ka izbijanju akni.Akne mogu učiniti da se tinejdzeri osećaju nesigurno, ali dobro je to što akne ukoliko ih ne dirate prolaze same od sebe.  

3.Roditelji  








Svaki tinejdzer će vam reći kako ga roditelji gnjave i kako su dosadni zato što ih teraju da uče, da sklanjaju za sobom, da idu na treninge i mnoštvo drugih stvari.Ali kada odrastu shvate da su im roditelji želeli samo najbolje. 

4.Prihvatanje u društvo 

 







Ovo je možda jedan od najvećih problema tinejdzera.Veoma je teško uklopiti se u društvo, pa se tinejdzeri često osećaju usamljeno.Dodatan problem može nastati kada se u okviru odeljenja stvaraju grupe i kada se dete ne nađe ni u jednoj  grupi. 

Zaključak 

Ovo su samo neki od tinejdzerskih problema.Tinejdzere moramo razumeti i moramo im pomoći da prevaziđu sve probleme. 






Коментари